Skip to content

Verandermanagement onder de knie in 30 seconden

27/01/2011

Verandermanagement is ‘hot’. Er wordt veel over gezegd en geschreven en iedereen heeft zo zijn eigen strategie die hij graag met andere professionals wil delen.

Management Consultancy International heeft haar visie kunnen samenvatten in 30 seconden. Onderstaand filmpje is dan ook precies zo lang.


Heeft u meer tijd dan 30 seconden? Wij hebben voor u negen tips gevonden om succesvol te overtuigen. U vindt ze in de blog Hoe te overtuigen: zelfs uw kleding doet ertoe!

Veranderen in de zorg
Veranderen is altijd een proces dat de nodige energie en aandacht vergt en daar bestaan best een soort ‘algemene tips’ voor. Maar, bedachten wij, als er één sector is die de laatste jaren veel met veranderingen te maken heeft, dan is het wel de zorg. En kun je op het veranderingsproces in de zorg eigenlijk wel ‘algemene tips’ loslaten? U leest er meer over in Veranderen in de zorg, dat doe je samen.

Het Nieuwe Werken
De opkomst van Het Nieuwe Werken brengt voor veel organisaties ook grote veranderen met zich mee. Hoe manage je bijvoorbeeld teams van werknemers die zelden tegelijk op kantoor aanwezig zijn? Het antwoord vindt u in Het Nieuwe Werken, hoe manage je dat?

En als u dan nog meer wilt lezen over veranderingsprocessen verwijzen we u graag door naar Veranderen: hoe doe je dat?, Co-creatie van verandering en Verandering niet te managen?. Veel succes met uw veranderingsproces!

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: